torsdag 27. mars 2008

Kykeliky

Morsom type vi møtte på fjellet

10 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Heisann og grattis med ny blogg! Han der er jeg glad jeg ikke møtte på fjellet, da hadde jeg løpt...

Anonym sa...

Koselig blogg, Bulle! Gøye filmer. Den lego filmen tror jeg at jeg har sett på din mor sin blogg for lenge siden. Den er skikkelig kul!
Kommer nok innom her igjen snart!

9na sa...

Gratulerer med blogg! Kjempekoselig at du har fått deg blogg, jeg har jo hilst litt påd eg før via Petunias blogg. Og morsomme filmer! Den med legoen har jeg sett før,tror jeg?? Veldig bra laget. Vi prøvde lage legofilm i fjor sommer, men fikk det ikke helt til.. Har du noen gode tips?? Har du brukt videokamera eller fotoapparat? Og hvilket program har du mikset i?? Jeg linker bloggen din, så jeg kan følge med deg..

Elisabeth Augusta sa...

Gratulerer med blogg! Det skal bli artig å følge med på den. Jeg har sett legofilmen på Petunia-bloggen og liker deg godt. Flotte bilder du har tatt også.

FO - 2 sa...

Morsom type. ;)

Marie sa...

Snål type, hehe.

Så flott blogg du har fått! Kjempefine filmar du har laga! Eg lo godt av dinosaurane og grisen. Du har god fantasi og du er flink å lage det til.

God helg :) fra Marie

Astrids nr.2 sa...

Hei på deg. Morsomt at du også har fått deg egen blogg. Skal nok titte innom deg senere også. God helg til deg fra meg :)

Garden Angel sa...

Kult bilde!
Kos deg i helgen:)

Kath sa...

Gratulerer med kul blogg :)

Inger sa...

Så flott blogg du har fått Bulle!Artige filmer og flotte bilder. Det skal bli spennende å følge med på bloggen din. Ha en fin søndag!